Meet ODE

Een serenade, een aubade, een lofzang, een eerbetoon. Een ode. Een ode aan jou. Een ode aan vrouwen en mannen. Een ode aan iedereen die zichzelf is. Een ode aan iedereen die zijn hart achterna gaat.

Wij brengen met onze bieren een ode aan personen die een belangrijke rol hebben gespeeld in de geschiedenis van de wereld.

Onze bieren zijn open en onbevangen of juist gelaagd en intens. Verschillend maar altijd bijzonder. Het is de verscheidenheid van de mens die haar zo prachtig maakt, en ons inspireert bij het maken van bier.

Naar de shop

Meet the Team!

Straight from the beach. Jarenlang met zijn drie├źn op het strand gewerkt. Vele bierkaarten samengesteld en biertjes ontwikkeld voor strandtenten. Onder andere Hippie Fish bier een wheat ale samen met Two Chefs en TED, een wit bier. Nu de mogelijkheid gepakt om dit zelf te gaan doen. Unieke biertjes vernoemd naar mensen die wat speciaals betekenen of hebben betekend.

Svetlana is ons eerste bier en is een lekker fris, licht fruitig, doordrinkbaar blond bier. Een Ode aan Svetlana Tichanovskaja, de Wit Russische politieke activist die meedeed aan de presidentsverkiezingen van 2020. Met de democratische oppositie de Sacharovprijs, de mensenrechtenprijs van het Europees parlement, won voor haar bijdrage aan de protestbeweging in Wit Rusland en is genomineerd voor de nobelprijs voor de vrede.

Onze tweede ODE is aan Frida Kahlo. Deze eigenzinnige Mexicaanse kunstenaar viel aan het begin van de 20ste eeuw op door haar excentrieke kunst en leefstijl. Ze werd wereldberoemd met haar bijzondere zelfportretten en blijft zich gedurende haar hele leven uitspreken tegen religie, fascisme en een klassenmaatschappij. Een voorbeeld voor veel vrouwen in de 21ste eeuw.

LARS

CAS

YANNICK

ONZE BIEREN BIJ JOU THUIS?

Naar de shop