Een ODE aan jou.

Een serenade, een aubade, een lofzang, een eerbetoon. Een ode. Een ode aan jou. Een ode aan vrouwen en mannen. Een ode aan iedereen die zichzelf is. Een ode aan iedereen die zijn hart achterna gaat. Onze bieren zijn open en onbevangen of juist gelaagd en intens. Verschillend maar altijd bijzonder. Het is de verscheidenheid van de mens die haar zo prachtig maakt, en ons inspireert bij het maken van bier.

Meet Frida.

Onze tweede ODE is aan Frida Kahlo. Deze eigenzinnige Mexicaanse kunstenaar viel aan het begin van de 20ste eeuw op door haar excentrieke kunst en leefstijl. Ze werd wereldberoemd met haar bijzondere zelfportretten en blijft zich gedurende haar hele leven uitspreken tegen religie, fascisme en een klassenmaatschappij. Een voorbeeld voor veel vrouwen in de 21ste eeuw. 

Een surrealistische session IPA die je kleuren laat proeven. Laag in alcohol maar toch spannend. Met een doordrinkbaar smaakpalet schildert Frida haar eigen weelderige wereld. Een vrolijke plek, waar je na één slok je ogen uitkijkt. Haar fruitige en krachtige karakter is niet te missen. Een bier dat uit de kunst is, al zeggen we zelf.

Een fantastisch fris hoppy terrasdoordrinker met een laag alcoholpercentage.

FRIDA BIJ JOU THUIS?

Naar de shop